Överraskande förlust i första

I första rundan sållas hälften av alla tävlande bort. Några minuter på mattan innan det är dags att packa ner dräkten i väskan och bege sig hemåt igen. Till dessa hörde jag idag. Snopet och tråkigt men lyckligtvis sällan inträffande.

I år har jag placerat mig på samtliga europacuper, en sjundeplats, två femteplatser och en pallplats som trea. Idag däremot lyckades jag inte, ut i första rundan. Förlusten kom mot Hannula från Finland, något som aldrig tidigare hänt, något var det jag inte lyckades lösa. Jag får klura på det senare när jag går igenom matchvideon.
 

Trots förlusten känner jag mig lugn och samlad, jag gick bet idag men för första gången i år. Det definierar mig inte utan det står mig fritt att fortsätta på den linje jag etablerat över året, det blir riktigt kul på europacupen i Malaga nästa helg.
 

För övrigt är Emil i semifinal efter ett gäng riktigt bra matcher idag!
/Olle

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln