En vecka i paris. Ungefär. Kanske inte egentligen


En video ville jag er så en video får ni! Ungefär så här såg förra veckan ut i tränibgsstil. Egentligen så var jag på gymmet lite mer och dessutom var det lite svårt att filma träningarna på institutet.. så tänk att jag körde liiite mer judo och gym, då ser löparpassen dessutom inte så överdrivet många ut i gemförelse hehe...
 

För övrigt så var detta sista veckan fylld av "vanlig" träning innan zurich och nästa vecka kommer gå åt att (tack gode gud) banta. Det! Kan jag defintivit göra en video på! Kanske kunde vara lite kul??? Sjäkva videon skulle vara otroligt tråkig haha, Jag som gnäller, aldrig äter och bara kör sjukt lågintensiva pass emellan att jag gnäller o sover men kan ju vara kul att se hur bantningen går till och hur den påvärkar livet i almänhet.
Så ni som inte har egna bantande barn innan tävlingar hemma kan få lite medlidande till dessa medmänniskor.
Ska fundera på det!

Klara

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln