En dag på slottet

Om slottet var accor hotels arena i paris där grand slam hålls!
Jag och emil tog tillfället i akt att sätta oss och följa tävlingen live då det är här otroligt mycket och häftiga judokas håller till! Däremot så fick de vänta till efter våran morgo träning med benoit som enligt veckans ritual hålls varje söndag. Denna gång var dock halva mongoliska landalaget där när jag och emil kom på morgonen. Jag som är lättviktare hade turen på min sida och fick ett gäng med otrolig kompetenata judokas att köra lite teknik med!! Det var med mina helt egna valda ord : jävligt fucking as ballt! Det blev lite ne-waza och några kast och som grädde på moset fick jag en komplimang om hur ung jag var. Det var tydligen mycket bra! Skönt att min ålder kan vara till fördel även inom senior judon!

Allt gott i paris alltså!
Klara

Misströsta ej klara. Snart är det din tur.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln