Sista tävlingen för året.

Onsdag. Bara 2 dagar kvar innan jag ställer mig på vågen en sista gång detta året men första gången -57 i sverige! På lördag är det nämligen lag-sm då jag, Klara är inlånad av frövi och då vi inte fått ihopp något eget lag kommer jag representera dom i riktig stockholmsjuduklubb anda. Dvs köra på hårt ändå och självfallet banta lika målmedvetet som jag gjort för allt annat denna super korta tävlingssesång i 57.
Jag bestämde mig för lite mindre än en vecka sedan för att tacka ja till platsen och började då min bantning från lördagens stabila 60,5 till nu, onsdagens 58,5. Kan ju lägga till att jag har lagrat upp med tårta som jag ska äta efter invägningen ;) jaja nog om det. Nu gymmet

//klara

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln