Brons i saarbrücken Europa Cup

Jag vet att vi inte har berättat det, men jag och olle är på plats i Tyskland och deltog idag på "Tyska öppna", European Cup. Det var en riktigt tuff tävling med ett startfält fyllt av stjärnor som förbereder sig inför VM i slutet av Augusti. Och det roliga är att jag lyckades knipa bronset i min viktklass efter 5 hårda matcher där jag förlorade den första men vann resten. Jag tänkte försöka återge matcherna för er men huvudet är lite tomt just nu haha. Det jag kan säga är att jag gick 5 minuter golden score i matchen innan brons och plockade på mig en del smällar. Axeln, ögat, tummen och som det inte vore nog fick jag en pungsmäll också. Det var väldigt jobbigt men till slut lyckades jag med en kontring och vann med en Wa-zari. 

Det var min första internationella medalj för i år och det var grymt skönt att den äntligen kom! Nu väntar några dagars läger här i Saarbücken innan vi åker vidare till European Open i Minsk nästa vecka!
// Emil

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln