Insep

Vår andra träning på Insep gick väldigt bra för min del. Jag kastade de flesta och fick köra ett riktigt bra byte med OS-trean, Paris Grand Slam kungen och #1 på världsrankingen: 
Cyrille Maret.
Det kändes väldigt bra, det var väldigt bra. Jag lyckades greppa ner honom och göra bra attacker samtidigt som svettet drypte ner för min panna i den sinnesjukt varma dojon. Jag blev dock slängd i golden score när jag blev kontrad när jag försökte kontra. Hursomhelst så blev det poäng till Maret efter ett litet breakdancenummer från min sida. Men det var det värt då jag fick höra att jag körde bra utav coacherna som stod och tittade.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln