Emil Gästskriver i Svensk Judo

Det var några månader sedan jag tog emot RFs elitidrottsstipendium och jag har skrivit om det här på bloggen tidigare. Men jag blev ombedd att skriva lite grann om min upplevelse av idrottsgalan i Svenska Judoförbundets tidning "Svensk Judo" vilket jag tycker är väldigt kul. Följ gärna länken och titta igenom årets andra nummer av SJ!

Förutom alla de bra saker jag skrivit om mig själv så är där en artikel som handlar om den unge och mycket begåvade Isac Ripsäter jag tycker ni borde läsa. Förutom att vara väldigt duktig på judo så skriver även hans pappa även bra saker om mig. Helt rätt, det är så man får en shout out på Mattssonjudo.se!

Svensk Judo

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln