Surprise, vi är på läger!

Den senaste tiden har vi varit på hemmaplan och jobbat med teknik i olika former, på mattan såväl som i gymmet. Nu är vi i Lindesberg på landslagsläger mellan fredag och söndag med samtliga lag vilket gör oss ett 50-tal deltagare.

Som vanligt på dessa samlingar består träningen till större delen av sparring vilket är skönt då det blir lite ombyte från de vanliga sparringpartnera jag har pp hemmaplan.
Som en liten fotnot kan jag berätta att min armbåge känns mycket bättre sedan jag opererade den vid årsskiftet. Det är inga problem att gå igenom tre pass Judo om dagen längre. På mitt uppföljningsbesök i förra veckan mätte vi att jag fått tillbaka 10-15 grader rörlighet sedan innan operationen. Med mitt rehabarbete blir rörligheten och stbiliteten ständigt bättre, förhoppningavis kan jag inom kort skriva om att jag fått tillbaka nästintill full rörlighet.

/Olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”