Touch 'n' go

Många timmars resande, få timmar hemma. Vid 03 inledde vi resan hem till Sverige, en mellanlandning och sju timmar senare var vi Arlanda som vi skulle återbesöka sex timmar senare. Fram kom vi till slut, på lägret i Nymburk, strax innan midnatt.

Ibland känns det djäkligt tufft och resandet mäter ut sin rätt, detta är ett av de tillfällena. Gissningsvis kommer det ta ett dygn att få igång kroppen och ha med huvudet innan jag kan prestera lika väl som på lägret i Düsseldorf. Just nu däremot känns det väldigt avlägset, jag är helt slut.
/Olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”