Lägrets sista dag

Det märks att vi är på sista lägerdagen. Den tidiga träningsstarten på morgonen var nog inte det enda som bidrog till den trötthet som märktes av hos många som mest rullade i markarbetet och nöjde sig med att vara tvåa i greppningen.
Gladeligen var jag ingen av dem, visst var även jag lite stel och trött efter de många tuffa bytena men kunde ändå hålla uppe tempot under träningen. Ibland kan sparringen utmana psyket lika mycket som fysiken, om än inte mer.

Var den första träningen en indikation på att lägret gick mot sitt slut var det andra passet dess begravning till vilken endast en handfull samlade. Då 12 byten blev 6 varade träningen ungefär hälften av den utsatta tiden, vilket med de få tränande åtanke var ett under i sig.
Imorgon beger vi oss tillbaka till Stockholm för att sedan flyga till Polen på fredag.
/Olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”