Vad är inte en morgon utan Musculation?

Jag älskar det, fransosernas ord för styrketräning; Musculation. Som de goda resenärer vi är tog vi seden dit vi kom och inledde dagen med att muskulera oss lite. Ett kort men väldigt intensivt pass som kröntes med en ordentlig genomgång av underarmarna, så pass att det kändes som en kraftansträngning att öppna dörren när vi skulle lämna gymmet.

Väl tillbaka efter träningen vid lunchtid mötte vi upp Robin, Klaras pojkvän som passade på att besöka oss på en liten weekend-tripp. Någonstans djupt i mitt varande betvivlar jag däremot att det verkligen var oss och inte endast Klara han ville besöka.

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”