Ett sista pass

För min del var gårdagens kvällsträning mitt sista pass på detta läger men för de hela och friska är det en träning kvar. Sedan min operation dagarna innan Julafton har jag fått större rörelsekapacitet i armbågen vilket även innebär ovana rörelser för muskler som vant sig vid kraftigt begränsad rörlighet.

Så nu när musklerna blivit lite överarbetade följer jag träningen från mattkanten. Rehabövningarna är inte rikigt lika roliga som sparringen, skönt att jag hann med en hel del bra byten :)

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”