Ett härligt avslut på ett tufft år

Det var tufft i början av året, efter operationen av tån och lite annat fysiskt tjafs. Ett problem som skulle ha ganska långtgående konsekvenser, visade det sig. Som svar blev jag tvungen att spendera väldigt mycket tid på att förändra min teknik, min rörelse och greppning, men samtidigt hitta tillbaka till det orädda mentala stadiet på tävlingsmattan. Sinnesstämningen i vilken varken värderingar eller farhågor finns, endast analyserande, beräknande närvaro.

Idag kände jag mig finnas i det läget större delen av tiden. Jag hade en plan jag höll mig till, jag hade tålamod, bestämdhet och mod. Tävlingen gjorde jag riktigt bra, alla matcher igenom, med undantag för ett tillfälle. Det var ögonblicket som kostade mig semifinalen, jag lät mig bli stressad och gav bort en väldigt billig poäng. Med 15 sekunder kvar på klockan.

Nåväl, jag tog åtminstone med mig ett brons hem. Det viktiga är att jag är på rätt bana och kan fortsätta kliva vidare i samma spår under nästa säsong. Nu är det dags för en lång och tung uppbyggnad.

/Olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”