Prag

Jag har sedan två dagar tillbaka varit i Uppsala för lite uppladdning med juniorlandslaget inför europacupen i Prag samt läger och en europacup till i Berlin i slutet av juli.

Just nu? Ja, nu befinner jag mig på ett plan på väg till Prag där jag ska väga in på lördag för att sedan tävla på söndag. Det kommer bli en tuff en och en halv vecka men samtidigt väldigt roligt. Jag förväntar mig massa fin judo och precis som i Ungern en sjukt massa spö, på lägren, dårå ;) På tävlingarna har de andra ingen chans! Formen känns lovande och jag är glad att jag hållt igång stor del av sommaren!

Mer om tävling, länkar och bilder kommer senare.
//klara

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”