Brons i holland

Ja, men det var väl ändå ett okej resultat, tycker jag. Även om ett guld var det jag hade ställt in mig på. Däremot var medaljerna riktigt feta, så jag är glad....
Min match innan semin var den jag förlorade mot den holländska som senare vann men jag tror att om jag inte blivit så överraskad av hennes styrka och kast i början hade jag nog kunnat jobba in mig i matchen. Och mja, kanske vunnit, vem vet? Jag får pröva nästa år igen, men tills dess firas bronset med intervallträning och lite MAQ-cirkel för guldet ska bli mitt!!!
Annars var resan med Stockholms Judoklubb lika kul som alltid och barnen körde på bra! Riktigt kul tävling precis före sommaren!!
//klara

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”