Avtackning och ungdomsrandori

Denna torsdagskväll, till skillnad från de många andra av sitt slag, hade vi ingen egen träning jag och Emil. Vi höll istället i 08-randori vilket är en sparringsession för kadetter i Stockholm anordnad av Stockholms Judoförbund. Det är riktigt kul att hålla i renodlade sparringträningar men extra kul att hoppa in ett byte eller två, vilket jag självklart gjorde.

Innan träningen passade vi på att avtacka Göran Dovervik som varit aktiv i klubben sedan 60-talet. Han höll idag i sin sista lekjudoträning och blev, utöver oss närvarande klubbmedlemmar, även avtackad av Svenska Judoförbundets Generalsekreterare Erik Vesterlund.

HÄR kan du klicka för att se kvällen i bilder.

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”