Spanien

Medan olle och emil är i turkiet är jag nu påväg till spanien för ännu en europa cup, jag skulle nog kunna vänja mig vid dessa varmare ställen hur som hällst satsar jag stenhårt att denna gång ha med en medalj i bagaget hem på måndag! Jag känner mig ändå riktigt taggad trots att jag missar nm i år igen! Det är ju ändå en av de roligare tävlingarna i norden.
Alltså är då rester av klubben nu påväg till larvik i norge för nm och vi får hoppas att gänget där kör på ända in i kaklet! Detta ska nog gå vägen. Trevlig helg på er med förövrigt :)

Mer av mig får ni senare men nu ska jag ta mig till arlanda
// klara

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”