Bastu-Judo i Turkiet

Ett hundratal svettiga Judoka brottas på mattan i den stora utställningssalen. Den 25-gradiga värmen utomhus känns som en svensk höst i jämförelse. Efter sex byten flertalet liter svett senare är kroppen helt slut. För dig som inte gissat det ännu befinner jag och Emil, tillsammans med A-landslaget och en drös av världseliten, oss på Olympic Training Camp i Antalya, Turkiet.
Emil stannar veckan ut medan jag flyger på fredag till Norge för att i helgen delts på Nordiska Mästerskapen. Det känns riktigt bra att tävla igen då jag under de senaste veckorna i allt större mån hittat tillbaka till Judon jag körde innan min skada i vintras. Fast å andra sidan kan du av bilden säkert förstå varför jag har delade känslorna att byta detta mot Oslo, är jag på träningsläger eller solsemester?

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”