Tuffa dagar i Tjeckien

Vi har nu avverkat 7 träningspass här på Olympic Training Camp Nymburk och endast ett återstår innan vi åker hem imorgon morgon. Det har varit väldigt bra träningspass som gett möjlighet till många riktigt bra byten då en hel del av världseliten är här och tränar.
Som vanligt på sparringläger som detta tycker jag att det tar en träning eller två innan jag hittar ordentligt fokus i mina byten och kroppen vänjer sig. Svullnader, ömhet och stelhet uppstår efter väldigt kort tid på lägret, några byten senare däremot utgör de inte alls samma hinder. Med lite adrenalin löser sig de flesta av smärtor :)
/olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”