Tunga föreberedelser

Sista veckan inför Grand Prix i Düsseldorf läggs fokus på småsaker. Få repetitioner av explosiva övningar, frivändningar, stöt, kastintervaller och korta kampmoment är en del av övningarna som är av stor vikt.
I början av veckan har jag varit lite seg i tanke och trött i kroppen vilket gör att träningen också får anpassas. Trots gårdagens trött- och ömhet slutade frivändningarna på 100kg, det är en bra bit från max men det känns bra att ha en så pass hög lägstanivå även med skavanker i armbåge som påverkar prestation. De två första dagarna var väldigt tung träning på mattan såväl som i gymmet, kan vara dags att gå ner i intensitet och i större grad hänge mig till återhämtning.
Av bilden att döma är jag nog i behov av en kurs i träningsposering minst lika mycket som jag är av återhämtning...
/Olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”