Snart på tårna igen

Snart är det dags! Efter tre veckor med frakturer och tån ur led för att sedan ha förvandlats till Frankensteins monster är jag snart tillbaka på mattan igen. Under veckorna med denna temporära steloperation har jag inte utövat någon judo alls. Istället har det varit full rulle i gymmet, i roddmaskinen och axelstabiliserande övningar för att råda bot på skavanker.
På torsdag dras ståltråden ut och på lördag testar jag den på mattan under landslagslägret i Lindesberg. Det finns ingen tid att förlora nu på mattan, om en månad ska jag nämligen tävla på Grand Prix i Düsseldorf.
/olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”