Matsuru dutch open -62...

Andraårsjunior och 3:dje gången på Matsuru Dutch Open, chanserna ser hyfsade ut tycker jag nog ändå inför imorgon. Då tävlar jag i u21 -63 här i Holland med 30 andra tjejer, formen känns ok då jag värmde lite imorse med Axel från klubben som körde idag (förlust i andra matchen för honom, tyvärr)
Det sista idag var att klara vikten och då jag var lite nervös för att klara -63 så höll jag igen en aning för mycket med dagens matintag så hamnade jag på 1 kilo under maxvikten... Egentligen inte så där jättebra, det är bättre att ligga prick än att "hålla igen" för mycket. Trots det så känns det ändå väldigt avslappnat inför morgondagen och suget på att tävla är det största på ett tag nu!
Håll tummar och tår för mig i morgon!
//klara

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”