På läktaren i Kodokan

Det blir inte särskilt mycket tid för mig på mattan under träningslägret här på Kodokan. Förståeligt nog, tån är ganska svullen efter helgens satsning och trots att han inte får sin vilja igenom till fullo så håller jag mig nu i högre grad till den koreanska doktorns order att vila i tre veckor efter operationen. 
Jag klagar definitivt inte. Det finns nog om riktigt duktiga människor på mattan att lära sig en hel del även om jag inte sparrar med dem. Det finns även ett gym jag spenderar min tid mellan passen i. I'll be fine :)
För dig som inte vet är Kodokan templet som måste besökas av Judoka. Det är nämligen på Kodokan som judons grundare Jigoro Kano höll till och en central del i Judons historia.

/Olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”