Mot äventyr i asien

Nu bär det av mot nya höjder! Jag har efter den senaste tidens goda form och resultat blivit uttagen att åka till Asien för att tävla på Grand Prix i Korea och Grand Slam i Tokyo. Det är ett väldigt stort steg då Grand Slam i Tokyo praktiskt taget är ett VM. 

First things first. Jag hade inte kommit hit ifall det inte vore för mina senasre europacupsresultat och de resor som behövdes för att nå den nivån. Att tacka för detta har jag Beatcan och Scantech såväl som alla våra sponsorer från vår FundedByMe-kampanj.
För att göra denna resa behövde jag 15 000 kr, inte en liten summa i någon bemärkelse men värt varenda krona. Min klubb, Stockholms Judoklubb, överraskade mig på en av barnträningarna med att styrelsen bestämt sig för att betala det fulla beloppet för resan, 15 000 kr! Jag har svårt att beskriva hur glad jag är för detta men hoppas att min djupaste tacksamhet åtminstone återspeglar en bråkdel.

/Olle

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln