Judo och egenanställning

Min vardag består inte bara av Judo. Utöver träningarna studerar jag även på heltid och jobbar vilket innebär att vardagen ibland kan vara svår att få ihop tidsmässigt med alla resor, tentor och träningar. För mig är lösningen egenanställning. Att inte ha ett jobb med ordinarie tider utan att kunna schemalägga på egen hand så att det passar mig i en vardag full med träningar och tävlingar. Jag har precis intervjuats om detta av Cool Company, företaget som gör det så enkelt som möjligt för mig att fakturera på egen hand. 

Intervjun kan du läsa HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln