EC Tjeckien

Igår landade jag i Prag tillsammans med resten av juniorlandslaget och har idag sett på när -73kg klassen och under har kört. 
De håller faktiskt på just nu men vi som tävlar imorgon, -81 och uppåt, har lämnat hallen för att fokusera på invägningen ikväll och tävlingen imorgon.


Inför imorgon har jag gjort som jag alltid gör innan en stor tävling, oftast med min vän och judokollega Victor Busch, kör en lättare judoträning med fokus på rörlighet, explosivitet och lätt pulsträning. 
Jag känner mig i grym form! Kroppen svarar på det jag vill göra och flåset är grymt (som vanligt ;).
Nu gäller det bara att hålla rätt sinnestillstånd inför imorgon. Jag har en tuff motståndare i första matchen men jag vet att jag är av samma kaliber! Imorgon gäller det och jag känner verkligen framstegen jag har gjort sedan i vintras. 


Imorgon är det min dag, ni ska få se! :)
Just nu väntar lite avkoppling och käk innan invägningen ikväll.
/Emil  

A84BCEE0-AEC7-4599-BC2F-8E5FC93F33E6.jpg

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”