Europacup i Tyskland och ny ranking

Efter att Linus Wiik droppade oss på Arlanda imorse och en lång resa ombord på flyg, buss och tåg är vi bägge nu ackrediterade, jag som tävlande och Emil som coach. Europeiska Judo-unionen har inte uppdaterat eruroparankingen sedan i våras så att se den nya placeringen var väldigt roligt. Med förra veckans resultat har jag nu hoppat från plats 42 till plats 17 i Europa, en ordentlig utveckling sedan jag tog mina första rankingpoäng i Finland för nio månader sedan.
Det är skönt att ha med Emil på denna resa, han har bra koll på läget både på och av mattan. Nä, nu ska vi faktiskt ta och bege oss för att leta reda på lite mat. Jag lämnar dig lite bilder så att du kan dämpa ditt sug fram till nästa inlägg.
/Olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”