Fredag i London

Jag är nu i London för att på söndag tävla i en European Cup. Trots att detta är näst sista tävlingen innan en liten viloperiod och kroppen därmed är lite öm så känns formen riktigt bra. SM kändes som en väldigt stabil insats, något jag hoppas följer med mig in på mattan på söndag.
Efter en massa promenerande, på min födelsedag dessutom, sitter jag nu och äter i väntan på Coach Uffe som anländer fram mot natten.
Den här resan blir väldigt kort, endast två nätter. Nästa vecka, när Emil kommit hem från Japan åker jag och han iväg 5 nätter för en Europacup och ett läger i Sindelfingen i Tyskland. Det ska bli väldigt kul att se honom på mattan igen efter två veckor i Japan.
/Olle

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”