SM-Guld IGEN

Förra veckan skrev jag ett dystert inlägg om min Bundesliga-debut, denna gången kan jag däremot glatt dela med mig av resultatet. Andra SM-guldet på lika många år. Fyra matcher fick jag gå, av vilka tre avslutades på ippon. I finalen mötte jag landslagskompisen Jonas Björktorp från Borlänge, en tuff match du kan titta på nedan. Han är stark och väldigt duktig på att ta sig nära inpå kroppen för att lyfta. Planen var att attackera innan han hann etablera sitt grepp. 

Vad jag framförallt kan ta med mig från SM är den goda formen vilket känns väldigt lovande inför sommarens European Cup i tyska Sindelfingen den 18-19 juli.
/Olle

Etiketter: tävling olle sm sundsvall

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln