Deprimerande debut

Det är verkligen roligt att tillhöra ett lag, att ha en plats i ett lag i Bundesliga. Hur häftigt som helst. Men. Gårdagens debut var jag inte riktigt lika nöjd med, jag kan prestera väldigt mycket bättre än vad jag gjorde igår. Direkt efter matchen fylldes jag av besvikelse, det kändes riktigt tungt att i sin första match för sitt nya lag prestera så långt under kapacitet. I lägen som dessa är det oerhört lätt att fastna på det negtiva, att spela upp alla fel som begicks och alla möjligheter det inte togs tillvara på. Det är viktigt att undvika den fällan och att försöka se sin plats i ett större kontext, en av mina största utmaningar just nu.

Efter matchen gick vi ut på middag tillsammans och vad kan vi ha ätit förutom, just det, Schnitzel. Vi har väldigt roligt tillsammans och det känns bra, jag och Emil har definitivt hittat rätt. Nu handlar det om att komma in i rollen och börja prestera till fullo, så som jag kört på Europa- och världscuper samt på Olympic Training Camps. 

/Olle

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln