Silver

Silver... Japp. Silver blev det. Särskilt nöjd med resultatet kan jag knappast säga att jag är. Jag har varit i final på NM tre år i rad, förra året slutade jag även då med en andraplats men den besvikelsen var inget mot denna. 

Det blev fyra matcher för min del, i semifinalen slog jag Iura, islänningen jag mötte i finalen i Danmark 2013 när jag tog guld.

Om finalen kan jag inte säga så mycket mer än att jag försökte, verkligen försökte. Tidigt i matchen blev jag slängd så planen blev att återstående 4,5 minuter jaga allt vad jag kunde. Min kondition var mycket bättre än min motståndares så jag visste att om jag fortsatte nöta så skulle utdelning komma, antingen genom kast eller varningar och kontringar på hans otaliga falska låga seoi-nage-attacker. Utdelning kom aldrig, endast en varning delades ut.

Det finns inte mer att säga. Jag håller inte med domsluten men det enda jag kan göra är att ladda om och förebereda mig på nytt. 
Ta en titt själv på videon.
/olle

Etiketter: tävling rapport island

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln