20 år på det bästa sättet!

20 år är väl på sätt och vis en milstolpe i allas liv. Fast istället för att nyttja min nya vuxenhet till att röja på Systemet (det finns nog tid för det när man fyller 30 också (: ) så får jag spendera min födelsedag i sällskap med seniorlandslaget och de bästa judospelarna i Europa/världen även om det är en vanlig dag för dem, haha. 
Fast för mig är det speciellt och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera den på, det är min 20:e födelsedag men det är även 15 år sen jag började med judo så det är perfekt att träna hårt istället för att partaja. 
Snart ska jag åka till Bremen för att delta på den största juniortävlingen i Europa och det här lägret är den perfekta uppladdningen inför det och även en perfekt födelsedagspresent från mamma och pappa (som får slippa mig i ett par dagar) men även från er alla som stöttar mig och Olle med meddelanden, lyckönskningar och sponsring. 
Vi är glada över att ha med er på resan! :D
/Emil
PS Olle vägrade köpa en tårta åt mig så jag fick improvisera lite ;)  Firandet får vänta, nu är det nämligen dags för Judo!
 

Etiketter: övrigt födelsedag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln