Vejle, tak for allt

Danmark idag, i morn och tillbaka i Stockholm på onsdag. Innan landslagslägret i Uppsala på fredag. Haha, mycket resande blir det.

Jag och Emil tävlade alltså i Matsumae Cup i Vejle både i lördags och söndags där vi slutade 2:a samt 3:a i juniorklassen u21, men blev oplacerade i seniorklassen. Man kan ju säga att vi var rätt trötta i söndags kväll, och ännu tröttare nu när tävlingen följs upp med träningsläger. 
Men kan ju bara prata för mig själv när jag säger att det känns bra, trots förlusterna. Juniortiden kan nog bli en bra period för mig. Detta är ju trots allt första året, som inleddes för knappt åtta veckor sen :)

Matsumae Cup var grymt bra och då syftar jag inte bara på prispengarna man fick (för ovanlighetens skull !) utan rent judomässigt har det varit grymt. Bra folk, en busslast med duktiga japaner, många att möta och träna med. Och sedan bra matcher av alla oss tre ifrån Stockholms JK – Linus Wiik, Emil och
/klara.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln