Sommaren förlängs i Bratislava

Efter en flygresa på två timmar landade jag i Wien. Klockan var nio vilket innebär att jag var inne på min femte restimme sen resans avstamp mot Arlanda. Som boende på det oficiella tävlingshotellet brukar transport till och från flygplatsen erbjudas av arrangörerna, som i mitt fall uppenbarligen uteblev. Med oöverträffad charm lyckades jag däremot anskaffa mig en plats hos isralelerna vars plan landade en kvart efter mitt.

Här i Bratislava är det varmt. Som Stockholm för en månad sen. Efter ackrediteringen sitter jag nu på hotellrummet, inrett i sedvanligt asketiskt utförande, och planerar en tupplur inför kvällens dragning och middag. Imorgon börjar de lättare viktklasserna likväl invägningen för min klass senare på kvällen. Viktmässigt ligger jag bra till, det känns mycket bättre i kroppen vikten planeras på ett sådant vis att jag kan äta ordentligt så pass nära inpå invägningen till skillnad från bastande timmarna innan jag kliver upp på vågen.

/Olle

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gerald » Back again!:  ”Jättekul och grattis för medaljen ! Välförtjänt . Plus en komplimang , du skriv..”

  • herbert » Clickbait efter Zürich:  ”Jobbigt att läsa, men bravo att du delar med dig! Som du själv säger, vägen på r..”

  • Erling Åkesson » Alla klaras bantningshemligheter exposed :  ”Sluta banta.”

  • Gerald » Veckan har gått :  ”Bara lite avundsjuk ..... våren i Paris är såååå underbart”

  • Roberto et Henri » 2018:  ”Vi följer dig Klara!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln